Превземања упатства, програми и останати кориснички датотеки...

Областа за превземања содржи прирачници, алатки и други дадотеки кои можеби ќе Ви затребаат.

 Датотеки

Putty
Putty is the #1 choice for SSH connections any day for Windows desktops.
Големина: 0 B
Smart FTP 32-bit
SmartFTP is an excellent FTP client, and includes segmented("multipart") downloads aswell.
Големина: 0 B
WinSCP
SCP is best choice for secure file transfers. Requires shell account.
Големина: 0 B

Powered by WHMCompleteSolution